Bemutatkozás

Bemutatkozás

PDFNyomtatásE-mail

 

Szolgáltatásaink

 

  • Gyári és utángyártott autóalktrészek értékestése
  • Bontott autóalkatrész értékestés
  • Japán, koreai és távolkeleti autótipusok javítása, alkatrészkeskedelme
  • Európia autótipusok javítása, alkatrészkeskedelme
  • Karosszéria javítás
  • Fényezés
  • Polírozás
  • Szélvédőcsere
  • Műanyagheggesztés
  • Motordiagnosztika
  • Futómű beállítás
  • Alkatrész ellátás
  • Kipufogó javítás
  • Vezérműszíjcsere (vezérműlánc)
  • olajcsere
  • Motorfelújítás és sebességváltójavítás
  • Klímajavítás, feltöltés, tisztítás

 

 

 

 

Karosszériajavítás, autófényezés garanciával!

 

Összetörték az autóját? Hozza hozzánk, bízza karosszériaszervizünkre a gépkocsiját, és a minőség meg fogja hálálni Önnek a jó választást! A legkisebb karcolástól a nagyon sérült karambolos autókig, vállalunk karosszériajavítást és autófényezést.

Elromlott az autója? A javítás során a gyári alkatrészek mellett nagyon kedvező áru úgynevezett után gyártott, gyári beszállítói vagy bontott alkatrészeket is tudunk biztosítani az Ön igénye szerint.

Minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett – biztosítók szerződött javító partnerei vagyunk

Karosszériajavító műhelyünk biztosító társaság szerződött partnere. Teljes körűen vállaljuk a karambolos autó biztosítási ügyintézését. Önnek nincs más dolga, mint befáradnia szervizünkbe és mi mindent elintézünk Ön helyett, az autója kulcsra kész átadásáig.

Drágálja szakszervizek díjait? De igényli a szakszervíz nyújtotta minőséget, biztonságot, és hozzáértést? Ezt garantáljuk! A Z-Max ennél többet nyújt.

Karambolos autó biztosítási ügyintézése a következő lépésekből áll:

 

  1. Ön behozza az autóját a 1163 Budapest, Őrvezető utca 11 alatti szervizünkbe.
  2. A javítás kárfelvételéhez szükséges valamennyi nyomtatványt biztosítjuk, segítünk kitölteni
  3. Hiteles, lízinges autók banki ügyintézése, levesszük az Ön válláról a terhet (engedélyeztetjük a javítást a bankkal is)
  4. Finanszírozzuk az autó összes alkatrész valamint karosszéria javítás alatt felmerülő kiadását
  5. Rövid határidővel dolgozunk. Az esetek döntő többségében hétfőn hozza és hétvégére újra autója van. A nagyobb karambolos sérüléseket sem hónapokig csináljuk
  6. Amikor elkészültünk a karosszéria javítás munkálataival Ön átnézi, átveszi a gépkocsit tőlünk.
  7. Mi számolunk el a biztosítókkal, Önnek nem kell számlát bemutatnia, egyéb adminisztrációval bajlódnia.
  8. Ön elégedetten távozhat karosszériajavító centrumunkból. Senki nem fogja megkérdezni Öntől „mi történt az autóddal”- mivel javítás után olyan lesz, mint régen.

 

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

GARANCIA - karosszériajavításra és autófényezésre

 

Budapest XVI. kerületében található szervizünk. Karosszéria javítás és autófényezési szolgáltatásunk legfontosabb irányelve a profi minőség!

Egy gépkocsi a karosszéria javítás végén nem lehet csökkentettebb értékű, ha szakszerű a karosszéria javítás menete, mint a karambol előtt

Sok szerviz kívülről elvégzi a karosszéria javítás munkáit. Az autó karosszéria rendben is van, legalábbis úgy látszik. Viszont azokon a hegesztési pontokon, ahol összeillesztik a karosszéria elemeket, rendelkezünk azzal a technológiával, hogy az autó karosszéria a fényezés alatt sem kezd el rozsdásodni.

Megszűnhet-e az autóm garanciája?

 

Európai törvények értelmében Önnek joga van, hogy járművének szervizelését –az Ön által választott műhelyben.

Az Ön által választott alkatrészekkel, az első naptól kezdve a garancia periódusa alatt elvégeztesse.

Éljen a jogával, hogy szabadon megválaszthatja, hogy mi történjen a saját tulajdonával, és ki végezze a munkát, azon amit tulajdonképpen az Ön járműve.

Az autógyárak az új autó karosszériájára 6-12 év átrozsdásodási garanciát biztosítanak. A márkakereskedések sokszor azt hangoztatják, hogy a karosszériajavítást csak ők végezhetik, mert ellenkező esetben elvész a gyári átrozsdásodási garancia!

Az átrozsdásodási garancia, akkor is megszűnik, ha a karosszériajavítás a márkaszerviz által lett elvégezve, de csak a sérült felületre.

Az autógyárak kizárólag a saját gyári rendszerükre vállaljak az átrozsdásodási garanciát megadását. XY márkaszerviz által elvégzett karosszériajavításra egyik autógyár sem vállalja a garanciát. Ez egy tévhit, ami a karosszéria javítás elvégzésével kapcsolatos félretájékoztatásból fakad. A sérült felületen megszűnik, de a többi felületre továbbra is él a gyári garancia. Az átrozsdásodási garancia átalakul és javítási garancia váltja fel a sérült elemen, amit az a szerviz ad, aki javította.

Garancia a minőségre - a szigorú ellenőrzés az autófényezésben

Emberek vagyunk, hibázhatunk. Hogy ez ne következhessen be, a karosszéria javítás további fázisában, az autófényezés terén szigorú felülvizsgálati rendszert állítottunk fel. Ez az autófényezés folyamán számba vehető hibalehetőséget csökkenti, és kontrollt jelent az emberi munka minőségén is.

A lakatos munka után az autó a festő üzembe kerül, ahol ellenőrzéssel indul az átvétel. Ezután az autófényezés első fázisaként az alapozási munkálatok elvégzése következik. Csak a tökéletesen előkészített felületen lehet kifogástalan munkát végezni. Bármilyen szint ki tudunk keverni a számítógépes színkeverő rendszerünk segítségével.

Festés után szárító kamrában magas hőmérsékleten történik a festékben egy vegyi folyamat lezajlása, mely által 1 óra múlva száraz szerelésre alkalmas felületet kapunk. Csak első osztályú festékrendszert alkalmazunk autófényezés során. Miután a fényezés is megtörtént, minden elemet polírozunk. Mai követelmény, hogy az autófényezés után színeltérés nem lehet. Az autónak úgy kell kinéznie, mint amikor a szalonból kigurult. Mind a karosszériajavítást mind pedig az autófényezést helyben, telephelyünkön végezzük. Így rövid határidőt tudunk biztosítani Önnek, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülözni a megszokott kényelmet.

 

Saját karosszéria alkatrészellátásunk miatt nem merülhet fel garancia probléma. Az általunk biztosított karosszéria elemek méretpontosak és ellenőrzött lemezből készültek. Mi a karosszéria javítás és az autófényezés munkálataira és az alkatrészre egyaránt garanciát vállalunk, lévén mindkettő általunk lett biztosítva. Ennek előnye, hogy az alkatrészes, lakatos és a fényező nem mutogat egymásra, ha pár hónap múlva rozsdafolt jelenik meg az autó javított részén.

 

Karosszériajavítás - műanyaghegesztés

Az autó karosszériájának hőre lágyuló műanyag elemeinek sérülése (repedés illetve törés) esetén a karosszériajavítás speciális technikával javítható meg. A karosszéria javítás eme szisztémájának a lényege, hogy a karosszéria sérülését saját anyagából készült hozóanyaggal azonos hőmérsékletre melegítve lehet a javítást elvégezni. Ehhez egy különlegesen kialakított hőfokszabályzós hő légfúvóra van szükség. Az eszköz a forró levegővel a hegesztett felületet és a hozóanyagot lágyulási hőfokra melegíti, mely összeolvad. Ezáltal a sérülés javítása tökéletesen végrehajtható.

 

Az eljárás visszaállítja a megrongálódott karosszéria rész eredeti szilárdságát, formáját. A karosszéria javítás fázisán átesett elem, fényezésre és festésre előkészített állapotú lesz.